Zoeken
  • W817Finance

Bent u al op de hoogte over het huur garantie pakket ?

Misschien verhuurt u een huis, wij vinden dat je dat met een gerust gevoel moet kunnen doen. Daarom dekken onze pakketten de potentiële schade aan u uit, u moet immers wel uwe hypotheek kunnen blijven betalen.

Verhuurde woning door ons laten dekken Particuliere of zakelijke woningen/panden, het is een heel gedoe om de huur te incasseren, het lukt soms niet waardoor u een incassobureau of advocaat in armen neemt om het te incasseren. Dit kost geld, niemand zit hier op te wachten. U wilt immers gewoon uw geld hebben om winst te maken op uw pand, daarvoor verhuurd u het.

Wat dekken wij nou precies ? Wij dekken de verhuur van de gehele woning, het aantal kamers of woningen. Wij betalen gegarandeerd uit.

Welke dekking er geldt terwijl u verhuurt: Huurgelden, dit is van groot belang. De reden hiervan is dat u namelijk uw hypotheek moet blijven betalen. En u wilt er natuurlijk winst op blijven maken.

Wat wij niet dekken terwijl u verhuurt: Diefstal, vandalisme, inbraak etc. Wij dekken alleen de huurgelden.

Wanneer betalen wij uit ? Wij hebben 2 varianten welke wij onze klanten aanbieden:

1. Wij betalen uit nadat uw huurder u niet betaald, het voordeel hier van is dat uw maand bedrag wat u aan ons dient te voldoen laag is.

2. Wij betalen u gegarandeerd binnen 5 dagen uit nadat de huur op de rekening moet staan. U betaald hier iets meer voor aangezien wij natuurlijk heel veel risico er door lopen. Het voordeel voor u is dat u tijdig uw hypotheek kan betalen en de winst behoudt u natuurlijk, hierdoor kan u blijven investeren.

Wat zit er in het pakket ? Eigenlijk is dit heel makkelijk. ALLES! U ontvangt uw geld, verder heeft u er geen zorgen aan. Gaat uw debiteur failliet, wilt uw debiteur in termijnen betalen? Dit is allemaal ons probleem, wat wij oplossen. Ook eventuele juridische kosten zoals het incassobureau, een advocaat de rechtbank. Deze kosten nemen wij voor onze rekening. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u uw geld ontvangt, hoelang uw debiteur erover doet om te betalen dat is aan ons. Daarvoor bent u namelijk gewoon gedekt. Geen verborgen kosten.

Zijn wij in Nederland het enigste bedrijf die doet ? Ja! Volgens onze expertise wel. Wij geloven erin om in ondernemers te investeren.


#huurgarantie #fijnverhuren #verzekering #verhuren #fijnzakendoen #ondernemen

3 keer bekeken0 reacties

W817Finance B.V.

W817Group B.V.

Al onze voorwaarden zijn ter inzage neergelegd bij Paleis van Justitie Gelderland locatie Arnhem.

  • Facebook - grijze cirkel

Copyright ©2020 W817Finance B.V. All Rights Reserved.. Onderdeel van W817Group B.V.