Zoeken
  • W817Finance

Klant aan het woord


Mijn naam is Erik, ik heb sinds maart 2019 een leuke onderneming waarbij ik samen met mijn team huizen inricht voor particulieren en bedrijven. Helaas heb ik veel te maken gehad met slecht of niet betalende debiteuren. De strijd om de facturen te innen is daarbij zeer moeizaam en gaf mijn veel stress. Vooral als starter ben ik afhankelijk van de kleintjes, en kon het mij dus niet permitteren als een factuur niet of te laat betaald werd. Ik heb verschillende leningen gehad om mijn rekeningen te kunnen betalen. Uiteindelijk heb ik door de gevolgen van slecht betalende debiteuren heel veel extra kosten moeten maken en veel facturen als oninbaar moeten laten verklaren. Omzet waar ik recht op heb, maar nooit heb ontvangen. Tijdens het begin van de corona crisis ben ik mij echt heel veel zorgen gaan maken.. De onzekerheid die deze tijd met zich mee brengt raakt mijn onderneming hard. Veel debiteuren hebben het werk stil gelegd en of zijn failliet gegaan. Toen ik lucht kreeg van W817Finance heb ik gelijk contact opgenomen met een van de werknemers. Ik had natuurlijk veel vragen! Nadat ik een half uur met de medewerker gesproken had hebben we een afspraak inplant bij hen op kantoor. Toen de afspraak uiteindelijk daar was hebben ze mij uitstekend geholpen met welk pakket nou het beste bij mijn onderneming past. Ik voelde me zeer op mijn gemak en geholpen door de aardige werknemer! Zo gezegd zo gedaan heb ik getekend en ben ik klant bij W817Finance. Wanneer nu een factuur niet betaald word maak ik mij totaal geen zorgen meer. Ik stuur de factuur door naar W817Finance, geen herinnering niets hoef ik te versturen. Als het mee zit heb ik heel snel mijn geld en anders heb ik het standaard met 90 dagen op mijn rekening staan. Ook als de debiteur in de tussentijd failliet gaat, en dat is voor mij wel heel erg fijn ondernemen. Ik krijg ten alle tijden waar ik recht op heb. Met W817Finance voel ik me zeker en zorgeloos. Ik zou het elke ondernemer aanraden. Bedankt heren en dames van W817!


#tevredenklant #fijnzakendoen #transparant #open #eerlijk #betalen #verzekerd #dekking #facturen #ondernemen #zonderzorgen #w817finance

13 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

W817Finance B.V.

W817Group B.V.

Al onze voorwaarden zijn ter inzage neergelegd bij Paleis van Justitie Gelderland locatie Arnhem.

  • Facebook - grijze cirkel

Copyright ©2020 W817Finance B.V. All Rights Reserved.. Onderdeel van W817Group B.V.