Zoeken
  • W817Finance

Waarom een garantie pakket?Elk bedrijf stuurt facturen en waar facturen zijn, kunnen conflicten ontstaan, conflicten in alle soorten en maten. Vaak denken we dat een jurist pas in beeld komt als de conflicten zo hoog opgelopen zijn, dat de gang naar de rechter de enige uitweg is.

Of denken we dat dit ons nooit gebeurd gebaseerd op vertrouwen. Maar dat is vaak niet het geval, in onze samenleving heeft W817Finance een belangrijke rol in het oplossen maar vooral ook het voorkomen van conflicten.


De rol van W817Finance. W817Finance is een conflicten oplossing als voorportaal vóór de rechtspraak. Als de ondernemer conflicten wilt voorkomen is een garantie pakket van W817Finance een goede keus en hoeft het niet tot een rechtspraak te komen. W817Finance is als een veiligheidsnet voor de ondernemer waarbij men de garantie en zekerheid van betaling krijgt. Ook wanneer de debiteur niet betaald, krijgt u gewoon uw geld. W817Finance gaat dan door met procederen. De zaak is dan voor u afgehandeld en kunt u weer fijn doorgaan met ondernemen. W817Finance staat er voor u, en denkt mee, bemiddeld en onderhandeld. Zo is het dus een echte trusted advisor.

Goedkoop.

Een garantiepakket van W817Finance zijn er in elke soorten en maten. Zo is het voor iedereen toegankelijk en bereikbaar. Welk pakket u ook neemt, u krijgt dezelfde service. Het enige dat anders is, is het bedrag waarvoor u zichzelf bij ons laat dekken. Omdat ons instap pakket €12,50 per maand kost, kan ook de zzp'er met weinig omzet zich bij ons laten dekken, anders wordt het een luxe product, dat alleen bereikt wordt door mensen die het kunnen betalen. Door de laagdrempelig toegang kan dus iedereen die het nodig heeft er ook echt gebruik van maken.

Onafhankelijkheid. Door W817Finance bent u dus onafhankelijk. U bent verzekerd dat u uw geld krijgt. ''Verzekerd van uw omzet bij W817Finance''


#betervoorkomendangenezen #geendebiteurenmeer #bedrijfsverzekering #verzekerdvanuwomzet #w817finance #cashflow #veiligzakendoen #dekking #conflictoplossend #ondernemer #zekerheidgarantie

28 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven

W817Finance B.V.

W817Group B.V.

Al onze voorwaarden zijn ter inzage neergelegd bij Paleis van Justitie Gelderland locatie Arnhem.

  • Facebook - grijze cirkel

Copyright ©2020 W817Finance B.V. All Rights Reserved.. Onderdeel van W817Group B.V.